Jun 6, 2008, 7:57 AM

Влюбен отново 

  Poetry » Love
669 0 1
Гледам твоите красиви сини очи,
обожавам светлината в тях,
очарован съм от лачезарността ти,
но най-много от всичко обичам твоите устни,
твоята нежна и крехка душа,
тя ми показва жената в теб,
тя ми показва толкова много от теб,
бих те галил с часове,
бих те любил с дни,
бих те обичал цяла вечност,
всеки твой поглед ме изпълва с енергия,
енергия и желание, което искам да споделя с теб,
искам да те вмъкна в моя свят,
да те накарам да се чувстваш като единствената жена,
жена, която копнея до мен да бъде,
да сподели моите приключения и страст,
да сподели моите желания и моята нежна част,
да погледнеш ти в мен и да видиш необятна красота на живота,
която има само нужда от насока да създаде красота за теб,
да те направи щастлива...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??