May 3, 2017, 7:46 AM

Влюбена 

  Poetry » Love
722 4 17

Измислих те, любов, преди години,
рисувах те със ангелски крила,
а в думите неречени чрез рими,
магия слагах с щипка влюбен смях.

И вярвах, ще си истинска, красива,
единствена, изпратена за мен,
дъга да сложиш във душа чуплива
и слънчев лъч в живота разлютен.

Сънувах те, мечтаех те и знаех,
че има те свободна, не във плен,
която с обич ще ме приласкае
и сбъдне най-бленуваният ден.

Тогава, аз със тебе да се слея,
в луда страст да срещна вечността,
и в ритъма сърдечен да успея,
танца да превърна във съдба.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??