Nov 9, 2019, 10:15 AM

Влюбена жена 

  Poetry » Love
447 1 1

Поглеждаш ме и вече съм различна -

каквато съм във твоите очи.

Светът и той осъмва друг -

по правила и фантастичен,

експлозия от цвят и от мечти.

Не знам, за три дни или вечно е.

Сърцето ми отмерва удари в синкоп.

И всеки миг ще зърна на небето

кристален път към хоризонта нов.

Прочитам в погледа ти хиляди илюзии.

Упреквам се във женска суета.

Пореден опит. Всъщност първи е –

ръцете ти извайват влюбена жена.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??