Mar 12, 2006, 1:08 AM

Влюбена в живота 

  Poetry
658 0 1
Би могло да се радвам и на слънцето,
не само на блясъка в очите ти..
Би могло до обичам не само ръцете ти,
но и вятъра в косите ми.
Би могло да ме радва и морето,
не само милите ти думи..
Би могло да пия алкохол,
не само лъжите ти..
Би могло да целувам цветята,
не само свирепите ти устни..
Можех толкова неща да променя,
а нямах смелост…
Но от днес нататък – забрави,
каквото поискам ще имам,
ще харча с високи цени,
ще танцувам, като полудяла,
ще пия, като пощуряла…
А, забравих теб….
Не ти ли стана ясно?
Отивай си!
ЖИВОТЪТ  ПРОДЪЛЖАВА…

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Супер си,така е обърни страницата има някой,който те чака там някъде!
Random works
: ??:??