Feb 14, 2009, 7:12 AM

Влюбени 

  Poetry » Love
628 0 10
Влюбено момче по улицата бяга.
Влюбено искрят очите...
И към своето момиче
с обич две ръце протяга.


Върху устните усмивка грейва -
звездица в нейните очи
лицето озарява.


В очите им искри любов.
В прегръдка нежна
две тела заплитат,
и две сърца в едно туптят.


А той е влюбен. Не откъсва поглед.
Очите му, очите й.
Шептят любовни думи.


Стените... Рухват помежду им.
В любовен танц
телата се влудяват.
Днес празник е за любовта им!

Честит празник на всички влюбени!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??