Dec 7, 2012, 11:12 AM

Влюбени 

  Poetry » Love
805 0 1

дали когато

вечерта ти

смирено ще изгрее

в пазвата на планината

или луната потопи се

в залива...

целувайки морето

разюздано припряна -

тогава любовта ти

ще хукне подир мен

нахално гола

да ме последва в

стъпките на вятъра

да ме догони

за да ме изпие -

чаша старо вино

дали когато

вечерта ти алена

тъй нежно като

бучка жар ще свети

или...

луната тънкорога

се впие  в нея...

а лудостта

ще е предтекст

за влюбване

когато...

се впуснем

във покоите

Морфееви

до... после

когато

утрото жадувано

усмихне се

през прашното стъкло

а ние...

ще сме само

дълго влюбени...



 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??