Oct 28, 2010, 1:40 PM

Влюбеният моряк 

  Poetry » Love
428 1 0

На дълъг път морето ме зове

и знам че никой друг не ще ме разбере
както ти приютяваш в своето сърце
любов неземна към твоето момче

 

И в знак на благодарност аз в небето ще напиша
че по теб едно моряче тайничко въздиша
и в кристалната вода на таз безкрайна синева
аз ще виждам твоя лик на лунна светлина

 

Ти ще бъдеш моята сирена тъмнокоса
във съня ми ще пристъпваш боса
и сред бурните вълни на любовта
аз ще бъда капитан на твоята зора

 

На дълъг път морето ме зове
и знам че никой друг не ще ме прибере
след толкова безсънни нощи дни
в твоите прегръдки едно моряче да заспи...

© Калина Минчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??