Sep 17, 2015, 10:45 PM

Влюбено 

  Poetry » Love
471 0 1

 

"Не обичай! Не обичай!" Все това,

си повтарях, след като те срещнах.

Мислех си, пораснала съм за това

и да няма да допусна да се случи нещо.

Всъщност, случиха се хиляди неща.

Сърцето ми тъй влюбено препуска.

Ти към мене, пътя бавно извървя

и сега дори не искам да те пусна.

 

21.01.2015

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красиви емоции усетих! Поздрави!
Random works
: ??:??