Sep 18, 2010, 8:08 PM

Влюбено момиче 

  Poetry
874 0 3

Виждаш ли устните ù как движат се в тон?

Чувстваш ли кожата ù как слива се с теб?

Чуваш гласа ù със думи за фон:

„Аз съм безценна! Какъв етикет?”

Казваш, че искаш я – просто вземи я,

тя не желае да бъдеш велик и богат –

с пръсти докосвай я, с устни топли я –

ти си ù нужен – не целият свят.

Тя се отчайва – хвани ù ръката,

нищо не казвай, следи я с очи –

знаеш как в нея гори ù душата,

въпреки че пред тебе тихо мълчи.

Виж ù очите - как нежно те гледа,

милвай я кротко, вземи я в ръце

и тя ще празнува тиха победа,

сляла сърцето си с твойто сърце.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления!Това е едно най-хубавите неща,които съм чела.Наистина е прекрасно!
  • !!!ПРЕКРАСНО Е!!!
  • You don't have to be rich to be my girl, you don't have to be cool, to rule my world Твоето стихо ми напомни за тази песен Поздрави!
Random works
: ??:??