Dec 2, 2011, 10:01 AM

Влюбих се 

  Poetry » Love
2126 0 10

Влюбих се

 

 

 Влюбих се още в мига, когато

откри профила ми в интернет,

когато закачливо ме ядоса

с критиките си по мой адрес.

 Влюбих се в моментите, когато

не виждах твоите очи,

така вълнувах се и сляпо

споделях своите тревоги и мечти.

 Влюбих се, а в нощите самотни

жадувах разговорите с теб,

трепета и нежността  в гласа ти

завладяваха сърцето в мен.

 Влюбих се в мъжа, с който,

застанали лице в лице,

изучаваше ме с поглед,

докосваше ме нежно с ръце.

 Влюбих се, а дори не те познавах,

не знаех „що си за човек”,

но тайно молих се и пожелавах

да притежавам твоето сърце.

 Влюбих се тогава,

още по–влюбена съм днес,

вярвам в теб и в любовта голяма,

да те срещна имах аз късмет!!!

 

 

© fervor All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??