Feb 22, 2016, 1:58 AM

Вместо благодарност 

  Poetry » Love
341 0 4

Вместо благодарност

 

Аз бях заспала. Летаргичен сън.

Аз просто вегетирах в тъмнината.

СъбУди ме. Изведе ме навън.

И просто ми показа светлината.

 

Във длани взе и двете ми ръце.

Не се подвоуми. И ме поведе

със бързи стъпки. Все едно - къде.

И досега, веднъж не се наведе!

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??