Dec 29, 2005, 7:37 AM

ВМЕСТО МОЛИТВА 

  Poetry
602 0 0

ВМЕСТО МОЛИТВА

На Дякона

И грешниците свалят шапки
пред Бога да се поклонят.
И само него могат да помолят
и само той ще може да прости.
Душата им e като птича песен,
на него могат само да я поднесат.
И все така по път поели
вървят и плачат без сълзи.
Души от болка онемели,
родени може би да са сами!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??