Aug 18, 2009, 9:15 PM

Вместо сбогом 

  Poetry
531 0 0


Като лятна вечер отиваш си от мен - недоизживяна
и, вместо  с  залеза, със  теб ще се сбогувам.
Всяко утро ще отваря нова рана... и ще се връщам,
макар да обещах завинаги от теб да отпътувам.

Като зимен ден отивам си от теб - студен и нежелан.
С мен едва ли някой някога ще се сбогува.
По моя път напред ще продължа, макар и сам,
щом за тебе любовта ми нищичко не струва.

© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??