Jan 15, 2021, 7:03 PM

Внезапен възторг от живота в стил Пеньо Пенев 

  Poetry
648 0 1

Чувствам общия ритъм

събудих се

жив съм

живея

лъч светъл – надежда изгря

хóра, аз ви обичам

обичам

обичам

и чакам от ваша страна

като гръм

като тътен

като мощна градушка

го отми, изличи – заблестя

и видяхме

колко -

малко

нищожно

мизерно

прашинка

ни държеше в плен на страха

© Зоя Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??