Dec 29, 2012, 11:19 AM

Внимавайте 

  Poetry » Other
417 0 1

Внимавайте какво си пожелавате!

Понякога с мечтите стават грешки

и през сълзù безумно съжалявате,

че сте мечтали кратко, по човешки.

 

Съдбата милостиво бръква в раклата

и вади  нашите добри  желания,

а резултатът често ни разплаква.

Мечтите се превръщат във страдания.

 

Това, което толкова сме  искали,

в живота ни нахлува благодатно,

но след това  притиска и подтиска...

Внезапно молим се  да е  обратното.

 

Мечтите наши - сънища наяве -

невероятни, често  невъзможни...

Да ни се сбъднат силно   се надяваме...

и после страдаме, самотни и тревожни.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??