Mar 19, 2022, 9:28 PM

Водна каскада 

  Poetry » Landscape
412 0 0

Дълъг път изминах през гората
През дървета растения и храсти
Прекосих с лодка реката 
За да стигна до скалата

 

Там е водопада високо горе 
Дори расте и диво грозде 
Силно слънце пече 
а водопада буйно надолу тече

 

Под водопада езерце със синя водица,

покрай него зелена тревица 
И когато се най се засили водопада
Тогава прилича на водна каскада 

 

Ванеса Мирославова 

16.03.2022

© Ванеса Мирославова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??