Jul 5, 2021, 9:27 PM

Водолейно 

  Poetry
318 2 4

 

 

Ще те изплача

          до последна капка,

ще те изпея

          до последна нота,

нека после

          ме отнесе реката ...

но знай,

          винаги се връщам

като ромон ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??