Sep 15, 2016, 5:58 PM

Водопад 

  Poetry
202 0 0

Бъди като водата -
изтичай между
пръстите на хората,
без да могат да те
задържат във шепи.
Превръщай се
в сълзи и кръв,
течи по вените,
удавяй всяка слабост,
всеки страх и болка,
всяка липса
на сърцето.
Не се предавай!
Ти си вечен,
само формата ти
е различна
(зависи от това къде си).

Прекалено си добър
за този свят,
може би ще скочиш
от някоя скала
и ще станеш водопад.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??