Войни
(семейни битки в рутината -1)
/в спазване на обещанието за малко отдих от "черния мрак" - към "сивия" :)/
– Ех, каква ми мацка беше –
‘се пред огледалото стоеше..
(Настроението и е минорно -
хвърля поглед най-отровно..)
"Нещо май към спалнята ще иска -
Ха – дали му стиска?”
– Леле, ква си ми артистка –
Стига! – познай какво ми се прииска?!
Викни Гошо, Пешо на ракийка,
брЪкни и за мъничко туршийка
Ха! – като е немотийка,
право нeмам ли на глезотийка?!
“В спалнята да бе поискал -
такава жлъч от мен не би изстискал -
Джумбаре! - си той поискал -
нещо много се е поразплискал -
май ще правя Хелоуин:
– Главата,.. моля, дай ми аналгин!
– Ето, а искаш ли и мъничко тропин? -
Хайде полегни си, па.. масаж един...!
– Нее – ще ми премине.. веч не ми е лошо
Викни Пешо, Гошо, па даже кàжи и на Тошо,
че без комшии – лошо
чак не ми е толкова пък лошо...
“Ужжас! – Да полегна бях на косъм...
Е – с гостите.. малко ще се поядосам
Важното е, че успях да го пръждосам
Хм – да се кълча в спалнята на осам?!”
“Ква си ми артисткаа.. хахаха -
‘Ма и аз не съм пък толкоз будала -
пак на мойта стана –
продумам ли за под юргана”.
© Ренета Първанова All rights reserved.