Mar 4, 2005, 4:28 PM

Войната е тук 

  Poetry
687 0 2
Войната е тук

Мирът се оглежда в войната.
Войната е тук всеки ден.
Войната,мирът са сакати,
сакатите просяци в мен.
Искаш ли да срещнеш героя,
който мисли, че още е в плен?
Ела тогава с мен под пороя
от клетви,лъжи...Бъди с мен!
Влизаме в тъмна барака.
Войната е странен лов.
Запознай се с черната сврака-
на мира и войната врагът.
Той се казва...Всъщност не зная.
Тоя тип е глух и ням,
но и той пита къде е Раят,-
по детски е толкова прям.
И мирът се оглежда в войната.
Войната е тук всеки ден.
И ти и аз сме сакати,
глухонеми просяци в плен.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Искам да оставя коментар под всяка твоя творба, но думите не ми достигат... ПОКЛОН, Големи Поете!!! ПОКЛОН!
  • Много вярно и точно казано "Войната е тук всеки ден". Браво!!!
Random works
: ??:??