Oct 4, 2023, 9:24 AM

Войнодумство, Болнодумие 

  Poetry » Civilian
111 0 0

Балканска отмина,

Европска премина,

Световна замина,

Космична напина.

 

Врага си убий,

да не те затрий!

Рий, Войне, дий,

венци увий!

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??