Jan 5, 2016, 7:53 AM

(vol.I - Краят или Началото на вечността) 

  Poetry » Love
558 0 1

 Знаем, сърцата се променят 

Знаем много неща 

Знаем, че или ще бъде края или 

началото на вечността.

Казваш, че съм специална, тъй 

специален си и ти! 

Но не защото си го казал, а защото 

на обич се реши. 

Оценявам те, 

Всеки опит и стъпка към мен

 

Искам да остана ЕДНА и ЕДИНСТВЕНА

Другите не ме интересуват, 

ще бъда само една. 

Ще бъда аз това.

Ще бъда твоя, ще бъдеш мой.

Специалната ще остана, от любовта ти 

ще си присвоя

повече от колкото си сигурен. 

Аз съм сигурна

Ще бъдеш ти ЧОВЕКЪТ, 

но ако не мислиш ти така

просто ме остави и забрави, 

но моето решение е Това. 

 

Знаем, сърцата се променят

Знаем много неща

Знаем, че или ще бъде края или 

началото на вечността...

 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??