Aug 30, 2019, 11:47 PM

Волност 

  Poetry » Love
312 0 0

В тази вечер късна

аз искам да се откъсна

от гняв, злоба и страх,

вместо ръце криле да разперя

и при теб да кацна -

при девойка прекрасна,

очите ти са рози, ръцете - пеперуди,

нека волни, млади, луди

към облаците да летим

и с добро света да украсим.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??