Jul 3, 2008, 9:31 AM

Воля 

  Poetry
551 0 6

Воля

Открих най-сложната и най-красива дума.

В нея всичко е събрано.

И светлина и мрак,

усмивка и тъга,

сила и слабост,

истина и лъжа. Болка и лек,

копнеж и разруха.

Падане, ставане

и не малко поуки.

Случайно (или може би не)

тя съдържа и твоето име.

Необятност - море и небе.

И всичко се слива.

И е неуловимо.

Открих най-сложната

 и най-красива дума -

ВОЛЯ.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??