Jun 3, 2007, 4:25 PM  

Врабчо (за малки и пораснали) 

  Poetry » For kids
863 0 4


                                     

Студът сковал е почвата кафява,
овошките - покрити с цвят и сняг.
На топлинка врабеца се надява
и свойта песен чикчирика пак.

Сезоните се промениха някак
и всеки е специалист по всичко,
природата разсърди се и с трясък,
поскара Снежко, Слънчо и Тревичко.

 

Врабецът само, тука се не бърка,
очаква всички да се разберат,
че да каже и на Белощърка
да прелитне щом се укротят.

 

 

© Анна Станоева All rights reserved.

*Редакция - 2016 г.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??