Oct 3, 2009, 1:18 AM

Врабчови грижи 

  Poetry » Other
396 0 4

В пожълтелите крушови листи,

спотаи се врабец омърлушен.

Сърцето си птиче разлисти

и в есента се заслуша.

 

А сиротната птича душица

мисли как ще изкара зимъска

без топло гнездо и храница,

утре, щом сняг забръска.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??