Между небето черно и ледената пръст
живее птица никому потребна,
а тя се нуждае от малко…
От малко топлина,
от малко обич,
и от един слънчев лъч.
Врабецът живее от трохите хляб,
дай ми трохичка от твоята любов.
© Добрин Добрев All rights reserved.