Във небето се издигна
надпис на трицветна лента:
"Враговете на народа
се намират в парламента!"
И наистина така е!
В парламента са събрани
гейове, крадци, копои
и мошеници отбрани!
Няма ли да се намери
някой, кой да ги разгони:
да престанат да приемат
антибългарски закони!
Като гледам как работят
и какви закони правят,
та се чудя и си казвам:
"Само с бой ще се оправят!"
ноември, 2007 г.
© Ангел Чортов All rights reserved.
Ето нещо от мен на тази тема:
Българските “политици”
“Управата” на българските “политици”
я носим на ушите си като обици.
Така наречената наша “демокрация”
предизвика у народа алкохолна деградация.
“Политикът” с водка почва бейския си ден,
“певиците” от чалгата са неговий харем.
На вили той е собственик по целий свят,
кат’ на шопар по Коледа е мазният му врат.
На гърба на гладните политикът богатее
и пои се със сълзите, които просяците леят.
Столевка той използва вместо тоалетна хартия,
пачките валят от безсмъртната му партия.
Парите от САПАРД си присвоява джобно,
по избори лъготи долнопробно.
В политиката е ненадминат утопик,
а си мисли, че е съвършений политик.
8.12.2008 г., 23:19 h