Dec 2, 2009, 11:53 AM

Врано, вранчице... 

  Poetry » Other
730 0 10

Врано, вранчице...

 

Разтревожено пушех пред болничната врата.
Отвътре - всичко трепереше...
Стихове нямаше в ума ми сега.
Място не можех да си намеря.

Не щеш ли, до мене, враната долетя.
В шепа И дадох солети.
Нещо изграчи и закълва,
сякаш редеше куплети...

Добър хабер, казват, враните носели...
Денят се усмихна. Слънце изгря.
Ще видя и класовете на моите посеви...
Врано, вранчице... благодаря!!!

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??