Jul 12, 2009, 5:04 PM

Време 

  Poetry » Other
523 0 5

 

 

Мирише ми на часовник.
Странно...
Как мирише часовникът?!
Часовникът мирише
на отлетяло време през есента.
Времето, което прелита,
Голямото Време,
което учи малките временца да летят...

 

 

 

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??