Nov 27, 2009, 3:02 PM

Време 

  Poetry » Love
610 0 6

 

 

 

Най-дълъг е мигът

Преди  сбогуване...

Дори след нищо...

След мълчание

Няма думи!

Мълчание и страх -

И край!!!

 

27.11.2009г.

© Мария Петрова-Йордано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??