Jun 8, 2016, 7:50 PM  

Време 

  Poetry » Love
630 0 20

Сивото време е спряло.

Без тебе умира денят.

Нощта тъмносиня дошла е

в небето звезди не горят.

 

Часовете унило се влачат

не бързат почти не вървят.

Уморени минутите плачат

изпълнени с болка скърбят.

 

Полъх от ледени спомени

бавно превзема светът.

Нежни слова отдавна говорени

бързат и те да умрат.

 

София

07.06.2016 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??