Jun 10, 2021, 6:09 PM

Време 

  Poetry » Phylosophy
382 1 4

А ми се иска да беше лесно и просто,

с лекота да живея този живот

С поглед замечтан към простора

без да забързвам сърдечния ход

А вечер да прегръщат деня ми

силни ръце с увереност мъжка

Разсеяли всяко дребно съмнение

Подплатили чувствата с обич най-дръзка

А ми се иска да присъстват в този мой свят

вълшебствата от приказка стара

Да вярвам в нескритото чудо... да бъда

и да търся жива вода от безкрая

А ми се иска да имам своята пролет,

майски дъжд с бухнал люляк в слънчева прелест

Да дочакам онези писма с топли целувки

развълнували нощния сън с капката нежност

А как още искам да живея с наслада,

с цветната свежест, и топлата есен

да мога, да обичам, нищо друго не искам

без да мисля за края, да изживея своето време

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??