Денят е уморен,
догаря бавно в моите oчи.
Векове до векове наредени спомени,
сливат се в тъмнината, угасват лъчи.
Борят се звездици проклети,
бушуват бури в техните души.
Други светове, в друго небе,
сърце тъжно пише последните си завети.
Милан Милев
22.10.2010
© Милан Милев All rights reserved.