Звъниш,
но няма връзка.
Номера блокиран.
Скимтиш,
сърце се пръска.
Споко, не умирам.
Добре съм,
доста даже.
Правя тлъста сметка
Адреса
да ти каже
твоята братовчедка.
Що съм с нея
питаш нужно.
Ти ни запозна.
С теб живея,
искам с чуждо
да разнообразя.
Ти нарочно
ме накара
с теб да полудявам.
Часът е точно
за изневярва,
даже закъснявам.
Отивай, лягай,
спи спокойно.
Запази покой.
Не се напрягай,
с хапче двойно
ти се успокой.
© Krischo All rights reserved.