Aug 16, 2007, 10:14 PM

Време за обичане 

  Poetry
711 0 13
                                       На М.

Обичам твоите ръце.
Уморените, силните, грубите.
С мен стават различни.
Страстни, ласкави, нежни.

Когато моите са в твоите ръце,
забравям страха си от бурите.
Искам в твоите прегръдки цяла нощ,
нищо, че за другите си лош.

Нищо, че не си за мен.
Знам - в теб има и лято, и есен.
Отпразнувай ме преди тръгване,
създай ми спомен-обещание.

Недей ми три сълзите,
не е време за сбогуване.
Нашето време за обичане е.
Аз пак ще съм тук, не бой се.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??