Mar 14, 2008, 8:08 AM

Времена и нрави 

  Poetry
742 0 5
Ред свобода,
ред салам -
демокрация
на килограм!
Като от
грамофон с фуния
отгоре ни
се сипе чалгария!
В море от страсти,
размисли
и първобитни нрави
обществото
шеметно се дави!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??