Apr 24, 2024, 9:18 AM

Времепространство 

  Poetry
97 0 0

Времето обхваща минало, настояще и бъдеще. Всяка буква в думата "време" носи символично значение:

В - Вечност: Времето е вечно и безкрайно, простиращо се отвъд човешкото разбиране.

Р- Ритъм: Времето тече в определен ритъм, подчинявайки се на космическите закони и цикли.

Е- Ефемерност: Настоящето е мимолетно и непрекъснато се превръща в минало. Времето е ефимерно, постоянно ни изплъзва.

М- Минало: Времето обхваща миналото, което е съкровищница от събития, уроци и спомени. Миналото влияе върху настоящето и оформя бъдещето.

Е - Еволюция: Времето е двигател на еволюцията, позволявайки на съществата да се развиват, адаптират и процъфтяват.

© Нели ИВАНОВА All rights reserved.

The work is a contestant:

Времепространство »

20 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??