Jul 11, 2013, 9:58 PM

Времето 

  Poetry » Other
610 0 1

Времето

 

Ти минаваш покрай мен незабелязано,

по твоето лице се стичат

капки падащи от небето

като малки кристали.

 

През очите ти виждам

летящи птици,

крилата им докосват облаците,

а вятърът ги носи на гърба си.

 

Слънцето в миг изгрява

и вдишвам първия чист дъх,

слънцето след миг залязва

и аз се унасям във вечността.

© Рада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??