Времето
Времето винаги тече с едно и също темпо,
никога не е по-бързо или по-бавно от преди,
но дали?
Замисли се за детските дни,
време на забава и игри.
Помисли - не минаваше ли времето тогава
по-бавно от сега?
Дали реално времето темпото си мени
или това е просто мираж от спомени и мисли?
Сякаш пясък е в разтворената длан
и бързо отлита, издухано от морския бриз.
© Диляна All rights reserved.