Feb 5, 2017, 6:54 PM

Времето 

  Poetry » Phylosophy
397 0 0

Времето


Някак бързо си отиват дните.. 
минута, час и ето друг.
Някак ми се струва малко,
твърде бързо идва лято, после студ.

 

Нима не може да почака времето?
Нали няма граници.. защо не спре за миг?
И насладим се по-дълго на момента, който после ще остане спомен, снимка, стих?

 

Твърде бързо е течението на реката,
нея скали не могат да я спрат.
Както времето върви си,

въпреки опитите да го задържим всеки път.

 

Но трябва да се учим да живеем,
да се борим и вървим напред.
Тогава всеки миг си заслужава,
дори и времето да няма желание да спре.

© Ивета Живкова All rights reserved.

Стихове за моментите в живота, които минават, а ние не оценяваме..,

За времето, което изпускаме и оставяме да изтече, без да обръщаме внимание..

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??