Jul 10, 2008, 11:29 PM

Времето изтече!... 

  Poetry
556 0 2
 

Не питам.

И не искам и да знам!...

Не казвай!

Аз не мога да направя нищо!

Нямам нищо вече да ти дам...

Не!...

Няма смисъл да се тровиме излишно!...

Думите - отдавна празни вече...

Жестовете - жалки са,

пропити в смешен срам...

Говорим, колкото да кажем,

ала без да мислим...

Аз спирам тук!...

И всеки продължава да е сам...

 

А времето тече...

 

Не!

Времето изтече!...

Разгръщам страницата...

..............................................

 

Книгата вече е затворена...            

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??