Dec 28, 2019, 6:34 AM

Вричане 

  Poetry » Love
679 1 2

Вричане

 

Защото си ми всичко, те изплаквам

с последната сълза на листопада,

защото и светът ми е на срички,

аз вярвам, с тебе Господ ме "наказа".

Защото си на дявол продължение,

дори със поглед воплите ми вдишваш,

повтаряше, че нужно е смирение,

а в изгревите огнено ме искаш.

Защото до полуда стисках зъби,

а тайничко целувах те в съня си,

сега е времето да те "осъдя"-

ще бъда с теб, докато спре дъха ти!

 

Жулиета Великова

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??