May 15, 2013, 7:56 AM

Все е зора 

  Poetry » Love
579 0 3

Очите от умора натежават,

но не идва в сърцето сънят.

В сърцето ми сега тъкмо изгрява

жизнен и нов, с наслада денят.

 

До вечер на утро все ми ухае,

в хоризонта ми все е зора.

Дори и любовта вече ме знае,

че не спя ли, при нея ще спра.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??