Apr 22, 2011, 7:30 PM

Все още 

  Poetry » Other
403 0 3

 

 

       Аз мислех вече, мили Боже,

       че всичко в мене

       укротих.

       Ала в съня ми ме тревожи

       една вълна -

       със шепот тих.

 

       То значи, че все пак живея

       и още буден е

       духът.

       Все още имам глас - да пея

       и още радва ме

       светът!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??