Aug 1, 2008, 10:42 PM

Все още... 

  Poetry » Love
574 0 5

Все още обичам момичето,

което с любов ме гостИ.

Но с болка разбирам уви, че то

отдавна не си вече ти.

 

© Пламен Рашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??