Oct 25, 2020, 12:35 PM

Все още 

  Poetry
518 0 0

Не минава и ден, не минава и нощ,

във които да не те мисля.

Във кръвта ми течеш, във ума ми гориш

и не зная как да потисна

този спазъм копнеж, тази жажда за теб,

този устрем да те обичам...

И се раждат във мен нежни думи безчет,

със които да те наричам.

И те нося във мен, и макар да болиш

все те мисля- и денем, и нощем.

Във кръвта ми течеш, във ума ми гориш

и съм твоя все още. Все още!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??