Sep 23, 2018, 11:06 PM

Все още е 

  Poetry
288 2 2

Лятото е още в мен,

обвито в плацентата

на моите желания,

оплодено с любовта

на женските ми мисли,

искано, тъгувано и преродено.

Обгрижено до времето,

в което напуска моя дом,

изживяло пълноценно

хубавите си моменти,

на тръгване му лисвам

каничка вода,

късмет да му е,

и пак да ме намери. 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??