Jun 29, 2016, 4:21 PM

Все още си ти 

  Poetry
926 2 5

Дали ще те има
в друга вселена?
Същата обич
ще боли ли така?
Раздадох се цялата.
Бях разпиляна.
на хиляди малки
парчета тъга.
Щях да те търся.
Но ти ме подмина.
Нима в други животи
ще питаш за мен?
Дори не разбрах
колко те имам.
И колко съм липсвала.
В нашия ден. 
Ще има и утре.
Но малко далечно.
Дали ще те срещна
щом нямам следи?
Ще бъда тъй близка.
И много различна.
Каквото остана
Ще премълчим.
Сега ще се търся.
Където те няма.
Не искам обаче 
навън да вали.
Че други вселени -
оказа се - няма.
А в нашия дъжд
все още си ти.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??