Dec 8, 2007, 5:52 AM

Все още те обичам 

  Poetry » Love
913 0 19

Все още те обичам


Летят откъснати листа от календара,
редят се месеци, седмици, дни.
Цъфтят дървета, дават плод, падат листата,
а огънят на любовта в мен винаги гори!


 
До вчера в сърцето ми ухаеше на пролет,
а днес ненадейно, неочаквано дойде есента.
Стъпих на земята, а се готвех за полет,
попари мечтите ми посред лято слана...


Няма да те търся, ти спокоен си бъди,
не бих могла отчаяно след някого да тичам.
Не гоня никога несбъднатите си мечти,
но как да те забравя, като още те обичам?...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??